Tredje weekend

Fjerde weekend

image

image

image

image

Sjældent har jeg været så træt, som jeg har været i denne weekend. Mine forældre har været på besøg og hjulpet med de sidste ting, inden vi morgen får lavet væggen (endeligt) inde i spisestuen!

I lørdags kom jeg hjem fra et arrangement med mit arbejde. Fyldt med grin og gode stunder, et hav af myggestik (18 styks!!!) og nogle meget forbrændte skuldre. Det var direkte i gang med at male døre og dørkarme. Det er sådan nogle småting, som mangler at blive lavet på 1. salen. Det tager lidt tid, men gør virkeligt at det ser færdigt ud. Jeg mangler kun en enkelt omgang eller to.

Derudover er soveværelset klar til at blive indrettet nu, hvilket er SÅ dejligt! Jeg har vidst også en sofa, som skal ombetrækkes. Jeg må finde en stof forretning i Horsens i den nærmeste fremtid.

Vi er også for alvor begyndt at hænge nogle af mine værker op. Det er SÅ dejligt at se dem på nye og anderledes måder. Jeg er vild med den process og slutresultatet er bare så skide godt.

På onsdag kommer vores køkken, og rummet er slet slet slet ikke færdigt! Jeg håber på at vi kan sætte noget af køkkenet op i næste weekend. Jeg går også på ferie i næste uge, så der kan virkeligt få taget fra. Tirsdag i min ferie får jeg besøg af Horsens Folkeblad, som gerne vil se huset. Dét er min deadline, og den kører vi efter. Dog regner jeg ikke med at køkkenet er færdigt til fotografen kommer. Sådan et det.

Jeg glæder mig til at vise jer alle projekterne og blogge lidt mere stabilt. Indtil videre håber jeg bare at I gider følge med, på trods af ustabiliteten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tredje weekend