Første weekend

Anden weekend

image image image image

Endeligt fik jeg tid (er på vej hjem fra arbejde, sidder i toget) til at skrive lidt om anden weekend.

Denne weekend var uden tvivl den hårdeste. Jeg lavede mere fysisk i første weekend, men shit det kræver altså sin kvinde at flytte. Især når man ikke er så mange til det. Vi fik heldigvis hjælp af en rigtig god ven og lidt familie. På kun 2 køreture fik vi flyttet hele lejligheden, men dagen indebar også en tur i IKEA, og samling af møbler.

Nu sker der virkeligt ting i huset. Værelserne bliver så småt færdiglavede. Vores badeværelse er f.eks. helt færdigt nu. Det er sådan en stor befrielse at kunne gå ordentligt i bad, tage male up på og generelt være i et rum hvor der ikke ligger et lag støv.

Læs også: Første weekend 

Køkkenet derimod er der ikke sket en papand med siden sidst. Håndværkere har åbentbart en travl periode – but of course. Usikkerheden i tidsplan og økonomiske omkostninger tærer virkeligt meget på mig, og det har medvirket til at jeg har haft nogle rigtig tarvelige aftenener, hvor jeg kun har kunne bide lidt af Morten og ellers bare været muggen. Ikke helt vildt fedt. Heldigvis har alting en ende, også det dårlige humør! Nu skal det bare gå fremad, og så må vi tage det som det kommer.

Det er slet ikke for at brokke mig, men jeg står op kl 06.15 og er hjemme igen kl 17.45 – så går jeg direkte igang med at male/renovere og spiser en rugbrødsmad. Derfor går der lidt længere imellem indlæggene. Gud ja, og så virker vores internet selvfølgeligt ikke! Haha! Det er lige til at være depri over. Tilgengæld har jeg fået den store tv pakke!! Men jeg har ikke tid til at se tv. Tragikomisk.

Udover dette – så er det stadig fedt at være mig! På trods af travlhed, oversvømmelser i Horsens, en væg der ødelægger alles – det kan kun anbefales at blive gør-det-selv dame!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Første weekend