Første Hus på Snapchat

Webshop anbefaling: Tæppekompagniet

tæppekompagniet

Besøg deres webshop her

Endnu en gang er jeg faldet over en sindssygt fin og inspirerende webshop, i følge med boligkøbet. Jeg har fulgt Tæppekompagniet på Instagram siden sin spæde start, og må indrømme at jeg er helt solgt til iværksætterånden, konceptet og deres sans for farver.

Jeg har længe haft en høne at plukke med interiør-bloggere(?) på Instagram. Det er sgu for kedeligt. Jeg er så træt af de hvide design letters, kubuslysestager, plakat”kunst” med motiverende citater i masseproduktion og værst af alt – deres kähler og lyngbyvaser. Stop.det.nu. Eller, hvem er jeg til at blande mig i hvad andre folk har i deres hjem. Det skal man ikke. Det er nu heller ikke det enkelte hjem jeg er træt af, jeg er træt af mangle inspiration på de sociale medier. MEN – bum bum, lur mig om ikke den marokkanske stil er kommet tilbage igen. Det passer mig glimrende!

Jeg glæder mig i hvert tilfælde til at indrette mit hjem med Kelim, Marrokanske tæpper og Gabbeh tæpper. For det har da alle dage været noget mere inspirerende end en hvid porcelænskop med et “K” på. Synes jeg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Første Hus på Snapchat