Vind 2 billetter til bl.a. Phlake til DISPLAY Festival

Vinderen af 2 billetter til DISPLAY Festival

Huset bliver pt. passet af min lillebror og hans kæreste, kaninen lige så. Mumi er på bondegårdsferie hos min mor og min mors hund. Morten og jeg har været ude og bade i havet i dag. Vi er nemlig på ferie ved min farmor og farfar i Montpellier. Der er lige rundt 30 grader og en let brise – helt fantastisk.

Det kan slet ikke beskrives, hvor afslappende og rart det er at komme lidt væk fra alt ansvar og bare nyde hinanden og roen.

Jeg kunne derfor lige til nød, holde til at trække en vinder af de 2 billetter til DISPLAY Festival d. 3. september. På næste onsdag udlodder jeg de 2 sidste, og denne gang bliver det på min Instagram @forstehus – så hvis du ikke har vundet denne gang, så prøv igen – chancerne er gode!

Nå, nu til sagens kerne. Vinderen blev fundet ved at Morten sagde et tal – og så talte jeg ellers op af i kommentarfeltet. Vinderen af de 2 billetter er: Rasmus Kirkegaard

“Jeg ville tage min kæreste med. Hun bor og kommer Århus, så det er en god mulighed for mig at vise Horsens også kan noget trods den lille størrelse (jeg bor selv i Horsens)!
Og så har jeg heller ikke selv været til Display endnu ✌🏼️”

Stort tillykke! Jeg sender dig en mail i løbet af næste uge, når jeg er kommet hjem fra det franske.

Nu vil jeg gå ud og spise det stykke cheesecake, som vi købte tidligere på dagen. Jeg lever af croissanter, rejer, avocadoer og sodavand. C’est la vie.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vind 2 billetter til bl.a. Phlake til DISPLAY Festival