Pæne hundekurve – en by i Rusland

Vind 2 billetter til bl.a. Phlake til DISPLAY Festival

display festival

Billedet er fra The Minds of 99’s optræden sidste år på DISPLAY festival

Som jeg har skrevet tidligere, har jeg ikke haft muligheden til at deltage i nogle festivaler i år. Ikke engang Grøn Koncert kunne det blive til, da vi købte Mumi lige op til den weekend. Jeg er derfor i godt og grundigt koncert-underskud (yes, det ér en ting!)

Noget jeg dog glæder mig rigtig meget til, er den horsensianske festival DISPLAY Festival, som løber af stablen d. 3. September i FÆNGSLET i Horsens. Festivalen som starter kl 14, kommer til at indeholde kunst, kultur og musik. Især anmelderroste Phlake glæder jeg mig helt vildt til at høre! I kan se hele programmet på deres hjemmeside her og holde jer opdateret på deres Facebookside her.

Jeg har lokket mange venner fra Aarhus med, og også nogle nye kollegaer – vi skal ølbowle og have det sjovt, inden vi i tager hinanden under armen og går den 2 kilometer lange vej op til FÆNGSLET med forhåbentligt højt humør. Jeg er sikker på at vi får en fest!

Og nu til det sjove – Min aller første konkurrence nogensinde! Jeg skrev til DISPLAY Festival for at høre, om de havde lyst til at give nogle billetter til mine læsere – og det havde de heldigvis! Jeg udlodder derfor i dag 2 billetter til festivalen. Det du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at skrive hvem du vil tage med til festivalen i en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker lod på søndag om de første 2 billetter.

Senere på måneden kommer der endnu en konkurrence, men denne gang på Instagram – hvor man også kan vinde 2 billetter. I kan følge mig på Instagram @forstehus

Held og lykke! Jeg håber at I vil lege med, nu hvor det er min første konkurrence.

   

19 kommentarer

 • Mette Laursen

  Jeg ville tage min kæreste med. Vi har også netop købt hus og overtog d. 1. juli, så en tur på Display ville være et tiltrængt afbræk midt i spartling, maling og kampen med bregner i haven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Kirkegaard

  Jeg ville tage min kæreste med. Hun bor og kommer Århus, så det er en god mulighed for mig at vise Horsens også kan noget trods den lille størrelse (jeg bor selv i Horsens)!
  Og så har jeg heller ikke selv været til Display endnu ✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Jeg vil tage med min kæreste Jens <3
  Ville være super dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Pedersen

  Jeg ville tage min kæreste med, vi overvejer at flytte til Horsens så det ville være en god måde at lære byen at kende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jeg vil pænt spørge min søster, om hun ikke vil med mig. Sidste år var vi på grøn og bestemte, at det skulle være vores ting fremover – undertegnede var så en røv af en søster i år, rejste i 4 uger til Caribien og bailede på grøn. Måske en billet til Display, ville rette op på det, og jeg ville komme i kridthuset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jaaaa jeg vil SÅ gerne tage min “specialeramte” kæreste med til Display. Han har knoklet hele sommeren på projektet og ikke tilladt sig megen spas eller ferie. Dette må være et godt bud på et break, som kan give energi til den kommende slutspurt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg vil tage min musik elskende mand med! Han har rødder og hjertet i hip hop og elsker musik… Vi har været sammen i 11 år og har stadig ikke været til festival eller rigtig koncert sammen. 🙈 Jeg hepper og håber på os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som en festival for ham så! Håber I tager afsted uanset hvad – den er heldigvis ikke så dyr! Og så er det dejligt at opleve koncerter sammen med den man elsker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Hviid Holm

  Jeg ville gerne afsted sammen med min Miss Sophie 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Stürup

  Min dejlige veninde Susanne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Vasby

  Ej hvor fedt! Som ny tilflytter kendte jeg slet ikke til Display-festival, det lyder alt for fedt! Jeg vil tage min dejlige veninde med og vise Horsens frem for hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at kunne åbne for nogle nye arrangementer! 🙂 jeg håber at I tager afsted uanset hvad, for det er da en god grund til at vise Horsens frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Pæne hundekurve – en by i Rusland