Tip til billig og smuk opbevaring: Adax kasser

Vi skal have endnu en kanin

kanin

Altså ikke lige nu, men det er helt sikkert, at når vi er kommet på plads i huset i Horsens, så skal vi have endnu en fritgående kanin. Ikke så meget for vores egen (løgn, sygt hyggeligt med kaniner jo!) men ligeså meget for Don Domingos skyld. Det må da bare være sjovere, når man er to til at putte, spise møbler og lave ballade.

Når vi flytter i hus, er der også mere plads til både kanin og ejer. Vi vil kunne afskærme meget bedre end vi kan i dag, og det vil bevirke at vores møbler kan være i fred, når vi ikke er hjemme. Derudover vil de kunne være i haven om sommeren.

Når man skal sammenføre to kaniner er det vigtigt at være opmærksom på følgende tre ting:

– Neutraliserede områder – Det siger lidt sig selv. Det er ikke skide smart at sætte en fremmed kanin ned i Don Domingos bur. Der skal være plads og tid, til at sammenføringen kan finde sted. Hvordan ville du have det, hvis der bare lige pludseligt flyttede en fremmed ind?

– Begge kaniner skal være neutraliserede. Don Domingo mistede sin mandighed i det sekund han begyndte at markere – det var sjovt nok kun Morten det gik ud over. Hvis en hunkanin ikke er neutraliseret kan den udvise aggressiv adfærd. Derudover er dødligheden høj inden 5 år, da de ofte dør af livmoderkræft.

– Det kræver mere arbejde at sætte to han-kaniner og to hun-kaniner sammen, end når man sætter to af hvert sit køn sammen. Vi skal derfor på jagt efter en lille pige-kanin til Döner. Det er lidt ærgerligt, for jeg kan slet ikke finde på nogle sjove pigenavne til en ny kanin. Og nej, Ninus er ikke et sjovt navn.

Vi skal ikke have en kaninunge igen. Never again, fristes man til at sige. De er så ualmindeligt søde og nuttede – men shit et arbejde, der ligger i sådan en terrorist. Nej tak til det igen. Vi kigger derfor lige nu efter neutraliserede hunkaniner i området på Den Blå Avis. Det bliver så hyggeligt med endnu en lille ven!

Hvis du overvejer at anskaffe dig en fritgående kanin, eller måske en ven til din kanin – så vil jeg anbefale dig at kigge i Kaninhåndbogen, som du kan finde her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Tip til billig og smuk opbevaring: Adax kasser