Vi har købt et hus i Horsens

Vi har købt et hus i Horsens

husihorsens

I dag skrev vi under på kontrakten hos ejendomsmægleren i Horsens. Det er en kæmpe vild følelse. Hurra, nu er vi gældsatte de næste 30 år. High-five! Nu skal vi være kærester til evig tid. Det er ret lækkert, men også mærkeligt, for lige nu går jeg rundt og venter på at angsten slår ind. Den har ikke været der endnu og jeg har ellers hørt at den kan blive heftig nok. Den kommer nok.

Vi har i dag skrevet under med advokat- og bankforbehold. Lige op til en vinterferie – så bankerne holder fri – classic! Jeg tænker dog at der er relativt meget, som skal være galt, skulle det gå i vasken. Vi satser. Jeg satser på at lave denne blog, hvor jeg kan dele ud af mine glæder, vores fejl og projekter med familie, venner og fremmede. Det kunne være hyggeligt hvis I vil følge med og skrive en kommentar i ny og næ. Måske I endda har lyst til at komme og give en hånd med, med huset i Horsens? I er hjertens velkomne. Haven er også stor nok til ølbowling og cricket, skulle chancen gi’ sig. Horsens skulle for resten nok være det nye sort. Eller sårt, nu hvor det er det nye Aarhus?

Huset i Horsens er et halvt dobbelthus, har smukke trægulve, høj terrasse og stukloft – perfekt! Vi overtager huset 1/6, samme dag som Morten afleverer speciale. Don Domingo under den ene arm og Molle under den anden. Det bliver så godt og jeg har aldrig glædet mig så meget til noget, som jeg glæder mig til at flytte ind i mit helt eget hus.

Bloggen bliver en tips-og-tricks guide, et opslagsværk til huskøb, et tankemylder og forhåbentligt en Horsens-by-guide (hvis der er nok ting at give sig til i Horsens, bevares). Jeg forestiller mig at det derudover også vil være sjovt for os selv, at kunne kigge tilbage og læse om dengang vi købte vores første hus i Horsens.

Tak fordi I læser med.

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vi har købt et hus i Horsens