Vi har købt et hus i Horsens

Vi har købt et hus i Horsens

husihorsens

I dag skrev vi under på kontrakten hos ejendomsmægleren i Horsens. Det er en kæmpe vild følelse. Hurra, nu er vi gældsatte de næste 30 år. High-five! Nu skal vi være kærester til evig tid. Det er ret lækkert, men også mærkeligt, for lige nu går jeg rundt og venter på at angsten slår ind. Den har ikke været der endnu og jeg har ellers hørt at den kan blive heftig nok. Den kommer nok.

Vi har i dag skrevet under med advokat- og bankforbehold. Lige op til en vinterferie – så bankerne holder fri – classic! Jeg tænker dog at der er relativt meget, som skal være galt, skulle det gå i vasken. Vi satser. Jeg satser på at lave denne blog, hvor jeg kan dele ud af mine glæder, vores fejl og projekter med familie, venner og fremmede. Det kunne være hyggeligt hvis I vil følge med og skrive en kommentar i ny og næ. Måske I endda har lyst til at komme og give en hånd med, med huset i Horsens? I er hjertens velkomne. Haven er også stor nok til ølbowling og cricket, skulle chancen gi’ sig. Horsens skulle for resten nok være det nye sort. Eller sårt, nu hvor det er det nye Aarhus?

Huset i Horsens er et halvt dobbelthus, har smukke trægulve, høj terrasse og stukloft – perfekt! Vi overtager huset 1/6, samme dag som Morten afleverer speciale. Don Domingo under den ene arm og Molle under den anden. Det bliver så godt og jeg har aldrig glædet mig så meget til noget, som jeg glæder mig til at flytte ind i mit helt eget hus.

Bloggen bliver en tips-og-tricks guide, et opslagsværk til huskøb, et tankemylder og forhåbentligt en Horsens-by-guide (hvis der er nok ting at give sig til i Horsens, bevares). Jeg forestiller mig at det derudover også vil være sjovt for os selv, at kunne kigge tilbage og læse om dengang vi købte vores første hus i Horsens.

Tak fordi I læser med.

11 kommentarer

 • Faster Mette

  Herzlichen Glückwunsch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolaj

  Stort tillykke med købet! Håber at i alle tre bliver mega glade for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Viser med glæde Horsens byliv frem en dag hvis det skulle være

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Det kunne være rigtig hyggeligt! Jeg kender ingenting i Horsens. Det bliver hyggeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danielle

   Det gør vi en dag! Det bliver sjovt :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Moster Totndyb

  Kære Karoline og Morten❤️ Hvor er det stort…. Og rigtig god ide med bloggen. Glæder mig til at følge jer. Kys fra Moster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Tak søde moster. Jeg er glad for at du vil læse med på bloggen. Hils. Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg glæder mig til at skulle følge jer. Jeg ønsker dig alt mulig lykke til

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi har købt et hus i Horsens