At bo i limbo

Vægpynt: Jumping Jerks

jumping jerks

Silvio Berlosconi her – Vladimir Putin her – Kim Jong-Un her

Jeg hader bare vægge. Derudover er jeg ikke glad for at have noget på væggene, som alle andre har. Imagine my joy, da jeg faldt over disse humoristiske og søde (ikke i virkeligheden, altså) sprællemænd.

Sprællemand hedder på engelsk Jumping Jack. Den dygtige kunstner May Lykke har fortolket den klassiske sprællemand og lavet Jumping Jerks. Jeg elsker det! Humor er det bedste jeg ved, derfor kunne jeg heller ikke stå for den søde Putin i polkaprikket jakkesæt med regnbue og gevær i hænderne. Han skulle med mig hjem!

Vladimir skal klippes ud og sættes sammen med det tilhørende sprællemandssæt. Derefter vil jeg sætte ham i sprælleposition og i glas og ramme. Man kan også have dem hængende som sprællemand uden at putte dem i ramme – men jeg vil være for bange for at folk vil se den russiske præsident danse for ofte. Jeg synes det er en sjov, humoristisk og anderledes tilføjelse til den klassiske billedvæg.

Jeg fandt Jumping Jerks i en fin forretning i Aalborg, som forhandler design og kunsthåndværk, som man ikke falder over alle steder. Dejligt!

Jumping Jerks koster kun 160 kroner og forhandles i NORD craft

jumpingjerks2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

At bo i limbo