Cofee table books

Ulemper ved at have en fritgående kanin

ulempervedkanin

Alle pyntepuder og tæpper ligger på spisebordet – Papkasser og papirsposer en masse i hele stuen, så han kan spise/lege med det. 

Ulemper – Er der nogen, tænker du? Ja – mange. Enormt mange. Don Domingo skal prise sig lykkelig for, at han er så skide sød ellers – for hvor har jeg råbt (inde i mig selv) skældt ud (på Morten) og grædt – ja, jeg har grædt, over ting, som Don Domingo har ødelagt.

Jeg græd da han spiste alle puderne og lavede jordens største hul i en pude. Drama Queen, much? Men jeg skulle virkeligt vende mig til, at mit tidligere støvsugede-hø-frit hjem, var blevet til en omvandrende kaningård. Jeg kunne jo seriøst have sagt mig det selv, men jeg tror virkeligt ikke at jeg vidste hvad konsekvenserne ved en kanin-unge var. I dag er jeg ligeglad – det er en helt naturlig ting, at alle mine pyntepuder ligger på spisebordet – vi bruger alligevel aldrig spisebordet til at sidde ved. Kun når der er gæster – og så ryger pyntepuderne ned i sofaen igen. Så lader jeg lige som om, at jeg har styr på indretningen og kaninopdragelsen. Det er en stor fed løgn. Vi er så dårlige til at opdrage ham – og undskylder det hele tiden med, at han stadig er en unge (2 måneder endnu!)

Han er som sagt en skide sød kanin, og vi elsker ham – men opdraget? Det er han langt fra. Når vi flytter ud i huset, afskærmer vi et område, som han skal være i når vi ikke er hjemme. Så kan det være at mine pyntepuder kan overleve – jeg håber!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Cofee table books