Glimt af stuen

Ugens rutsjebane 10

ugens rutjsebane

Temaet for de mange sidste rutsjebaner, har været mit svingende helbred. Lidt rask, lidt syg, meget træt. Jeg fik dog brugt meget af min ene uges ferie, som egentlig skulle have været brugt på at renovere i højt gear, på at sove. Sove længe om morgenen, sove til middag og gå tidligt i seng. Til gengæld er jeg frisk som en havørn nu, og kan igen køre hverdagen i et højt gear, som bringer mange gode ting med sig, men som altid også et lille øv.

Læs også: Ugens rutsjebane 9

Don Domingo er langsomt begyndt at komme ud i stuen nu, for at vende sig til det. Efter at vi har haft ham ude, er han begyndt at gøre alt for at komme ud igen, når vi lukker ham ind i buret. 

Vi har fundet det bedste take-away sted i Horsens. Så godt at vi måtte få mad derfra 2 dage i streg. Den søde dame kunne huske os fra dagen forinden. Ups. 

Både Morten og jeg har haft sommerferie i hele sidste uge. Det har simpelthen været den mest ueksotiske sommerferie nogensinde. Feber blandet med renovering. Godt at vi skal til Sydfrankrig om en måned. 

Halvdelen af vores køkken står nu færdigt. Vi har en opvaskemaskine, et køleskab og en håndvask som fungerer. Der er så uoverskueligt langt, før hele køkkenet står færdigt. Intet komfur eller ovn før om lang, lang tid. 

Vi var til DR Dokumenia Live nede i Det Gule Pakhus, hvor vi så Amy. Vi var i bil, så jeg sad alene og pimpede øl og rødvin. Det var lidt tragi-komisk, når man ser en film om alkoholmisbrug. 

Jeg havde besøg af Horsens Folkeblad, som både lavede et interview og tog en masse billeder. Morten havde ikke den store interesse i at være med på billederne, men blev tvunget ud i det. Efter at fotografen er gået, går det op for mig at Morten har haft sokker i sandalerne på alle billederne. Oh the horror! 

Vi var også ude at se på en bil, som vi havde kigget på rigtig, rigtig længe på nettet. Nu ville vi prøvekøre den og se den i levende live. Bilforhandleren havde totalt udsolgt at modellen, og vi kunne derfor ikke engang få lov til at prøvekøre den. ØV!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Glimt af stuen