Anden weekend

Tredje weekend

image image image

Mandag morgen og jeg er semifrisk. Jeg måtte gå i seng kl 20.15 i går, fordi jeg aftenen forinden og hele søndag havde en feber snigende. Fandme nej, om jeg gider eller har tid til det! Kender I det hvor det føles som om kroppen modarbejder en bevidst? Jeg er heldigvis helt frisk her til morgen, så det var nok bare søvn min krop skreg efter.

I fredags kom min faster på besøg fra Tyskland, hun skulle nemlig løbe halvmarathon i Aarhus om søndagen, seje kvinde. Morten og jeg fik derfor en god undskyldning for ikke at lave det helt store om fredagen, hvilket på alle måder var tiltrængt. Vi tog et smut ind til byen for at lede efter bomuldsgrene. Det er umuligt at opdrive i Horsens, så jeg måtte i stedet købe liljer og eucalyptusgrene. Mit næste plantekøb skal være et oliven eller citrontræ.

Lørdag fik vi besøg af Thomas og Susanne. Det var en gave at have dem på besøg! De havde så mange gode fifs til hvordan man lavede en flot finish, da de sidste år renoverede deres eget hus. Det var så dejligt og hyggeligt at få lavet en masse sammen med dem. De havde selv fået lært en masse tricks, som de nu skulle lære videre. Circle of Life, Simba.

Vi er nu helt færdige med gæsteværelset, badeværelset og et lille toilet i stueetagen. Nu er vi også begyndt at male gulvene inde i soveværelset, så det rum kan være klar til weekenden hvor vi skal ordne kloak. Åh åh!

Vi får internet på onsdag, som er samme dag som Morten forsvarer speciale (dobbelt op på god dag) – så der kan jeg begynde at blogge regelmæssigt igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Anden weekend