Så er jeg tilbage

Tip til billig maling

billig maling

billig maling

Min seje lillesøster og søde Morten, som malede amok den første weekend.

Jeg er kærester med den største tilbudsjæger jeg kender. Han googler alting, før han køber det. Det kunne jo være at man kunne få det billigere et andet sted.

På den ene side er det lidt irriterende, at man ikke bare kan købe det, når man står foran det – På den anden side har det virkeligt sparet os mange penge i det her renoveringshejs.

Især maling er en overraskende stor udgift. Især når man, som i vores tilfælde, skal male både vægge, lofter, døre, vinduer, paneler og lister. Heldigvis fandt vi en rigtig god hjemmeside med god levering, samt virkeligt billig maling. Malingen som vi valgte at købe var en Flügger all around-maling, som vi har brugt til alt undtaget badeværelser (der bruger man vådrumsmaling) og til gulvene har vi brugt gulvmaling.

Det betød at det var sindssygt nemt at male alle rum, da vi næsten ikke skulle tape af – kun ved vinduerne, for sådan noget som stikkontakter skal alligevel skiftes ud og gulvet skulle jo også males bag efter. Dejligt nemt!

Vi har valgt at male med en hel hvid maling, for selvom flere advarede os imod at hvid kunne blive ”for hvidt” – så har jeg hele tiden været sikker i min sag. Væggene skulle være hvide. Det er simpelthen blevet så flot, og jeg kan kun anbefale at man undersøger priserne på maling inden. Morten regnede ud cirka hvor meget maling vi skulle bruge – og så købte vi 5 eller 6 bøtter. Vi har altså sparet 2.000 kroner på at købe det på nettet.

I kan finde malingen her – og hjemmesiden her som hedder maling-halvpris.dk
En stor anbefaling her fra. Vi er herre glade og tilfredse med resultatet. Og nej… Det er ikke sponsoreret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Så er jeg tilbage