Porcelænskatte

Ting jeg glæder mig til at opleve i Horsens

Jeg kender som sagt ikke andet til Horsens, end at jeg ved at der engang lå en Den Glade Viking. Derfor er jeg langsomt begyndt at udforske hvad byen har at tilbyde, og jeg glæder mig mere og mere til at give mig i kast med byen. Hvis I kender til nogle fede steder i Horsens, så må i meget gerne skrive dem til mig! Nedenunder kommer nogle af de ting, som jeg har høje forventninger til.

Horsens Kunstmuseum

horsens

Et af de steder, som jeg glæder ualmindeligt meget til, og som eftersigende skulle ligge lige i min baghave, er Horsens Kunstmuseum. Horsens er generelt en begavet by, hvad angår kunst. Michael Kvium har malet sine første strøg i byen, og det er tydeligt i museet at de er stolte af den danske maler. Stine Goya har lavet en kollektion over Erik A. Frandsens værker, som også hænger på museet. Museet har også en fin lille shop, hvor de blandt andet sælger farvede kaninfigurer. Jeg tror jeg skal have fat i sådan en, når jeg skal besøge det. Museets hjemmeside finder I her

FÆNGSLET

slottet

Horsens statsfængsel lukkede i 2006 og har siden forvandlet sig til et mekka af kontorfælleskaber, koncert venues, kulturarrangementer og historieformidling. Jeg glæder mig til at besøge fængselsmuseet, at komme til koncerter, til kunstarrangementer som f.eks. Rotary kunstmesse. Derudover holder en kunstnergruppen ved navn Slottet også til på fængslet. I kan læse mere om Slottet her.

Rabbit Hole Festival

downtherabbithole

Det er en kunstfestival som betegnes som ”undergrunden”. Jeg ved ikke så meget mere, end at den skulle være tværkulturel og både indeholde lyd, lys, billeder, gadeplan osv. Er der nogen, som kender til den? Jeg glæder mig så meget til at opleve det. I kan læse mere om det på deres Facebookside her. 

Den Seriøse Kaffeklub

vistartersgu

Den Seriøse Kaffeklub er fire ildsjæle, som arbejder for at gøre iværksætteri i Horsens sjovere. Jeg har fulgt med fra sidelinjen, og sætter pris på at læse deres blog VI STARTER SGU. De arrangerer events og møder under VI MØDES SGU, og jeg vil se meget frem til at støtte op om iværksætterkulturen i byen, samt deltage i interessante events. Jeg tænker at det er en god måde at lære mennesker at kende på, når man er tilflytter til byen.

I kan læse bloggen VI STARTER SGU lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Porcelænskatte