Prioriteringer: Møbler

Til billedevæggen: 13 værker fra Stilleben

stilleben

1 her – 2 her – 3 her – 4 her – 5 her – 6 her – 7 her – 8 her – 9 her – 10 her – 11 her – 12 her – 13 her

Kunst er kæmpe del af min hverdag – ikke professionelt men på hobby plan. Jeg har en stærk mening omkring kunst og jeg vil alle dage slå et slag for, at vi fjerner brug-og-smid-ud-kulturen i forhold til hvad vi putter på vores vægge.

Jeg bliver så irriteret hver gang jeg på en blog eller i et magasin læser: ”Plakaten koster kun 100 kroner, så det gør ikke noget at skifte ud en gang imellem”. I min verden svarer det til at have briller på med vinduesglas i – formålet er forsvundet og brugen er overfladisk.

Kunst er, som kunst bliver set. Hvis du ser kunst i en hvid plakat med et citat på, så skal jeg ikke fortælle dig at det ikke er kunst. For mig er det ikke.

En god tommelfingerregel er dog at investere i originalt kunst. Enten kan det give økonomisk afkast en dag, ellers har du fået fornøjelsen af at se på det hver dag – du kan altså ikke tabe!

Jeg har samlet nogle værker fra Stilleben (andre end mig som i de unge går udtalte det stille-ben? Please?). En blanding af plakater, tryk og fotokunst. Alle værdige til at blive i dit hjem til evig tid.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Prioriteringer: Møbler