Én måned tilbage

Rabbit Hole Festival 2016

rabbit hole festival

Som tidligere nævnt, har en af tingene som jeg har glædet mig enormt til at opleve, været Rabbit Hole Festivalen i Horsens. Jeg er sidenhen blev frivillig på projektet, og det er så sindssygt inspirerende og fedt, at se så mange mennesker samles om noget kulturelt.

Årets festival løber af stablen den 27-28. maj nede i og omkring Det Gule Pakhus. Programmet for årets Rabbit Hole Festival er i disse dage ved at tage sin endelige form og lyder enormt spændende, interessant og sanseligt. . Som en ny ting, vil man udover de to festivaldage, have muligheden for at opleve Rabbit Hole Festivalen i KUBEN på Søndergade i hele ugen op til festivalen. Her vil der være smagsprøver på kunst, musik og lyrik. Det hele rammet ind i undergrundskulturen, som er afsættet for festivalen.

Som noget nyt i år, vil festivalen i høj grad også henvende sig til børn og børnefamilier. Arrangementer såsom familieyoga, børnebands og kreative workshops. Det er en oplagt mulighed for at udvide ens egen horisont, men i dén grad også at eftergive sig til børns kreative og åbne sind.

Til festivalen i pakhuset vil man kunne opleve musik, kunst og poetry slam. Der vil endda være mulighed for at finde sin indre slammer ud, ved at deltage på en workshop, som er under kyndig vejledning fra poetry slammer Kim Linnet.

I kan alle selv følge med på Rabbit Hole Festivals facebook side her. Jeg håber at vi ses dernede. Jeg er jo ægte Horsensianer(?) ugen efter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Én måned tilbage