10 ting min kanin gør

Prioriteringer: Møbler

møbler

Sofa fra IKEA her – Kommode fra IKEA her – Spisebord fra Jysk her – Spisebordsstole fra Søstrene Grene fåes fra 17/03 

Ligesom med renoveringer af boligen, kan indretningen også i dén grad løbe løbsk, hvis ikke der er sat nogle rammer for hvad vi vil prioritere af møbler. Jeg kan allerede mærke nu, at det er fint at vi har sat en prioriteret rækkefølge, ellers kan man (læs: jeg) virkeligt blive grebet af stemningen.

Det er egentlig nogle helt basic behov for møbler, som vi skal dække. F.eks. er vores nuværende sofa for stor til huset. Meget mærkeligt at vi skal have en mindre sofa, når vi flytter i et større hus. Nå, men sådan ligger landet. Sofaen har været svær at finde. Jeg havde et godt kig til Sofakompagniets forskellige sofaer, men jeg er glad for at ligge i sofaen, og deres sofaer ser ikke videre slænge-venlige ud. Derudover havde jeg svært ved at finde en sofafarve, som vil være flot med vores Safari stole i brun lærred. Valget faldt altså på den mindst obvious sofa overhovedet – en blå sofa fra IKEA. Da vi var i IKEA for at kigge på køkken, så var den der. Den skulle med mig hjem.
Derudover skal vi have nyt spisebord. Morten og jeg lavede for 2 år siden vores eget plankebord med rå planker fra Silvan. Jeg h-a-d-e-r det! Det larmer, er upraktisk og så er jeg også bare ovre det træbord! Don Domingo har også spist halvdelen af det. Tak lorte kanin. Det skal bruges som brænde i min ikkeeksisterende brændeovn! Til bordet skal vi bruge stole. Vi har formået at skade 4 af vores familiemedlemmer og venner, ved vores gamle stole, som simpelthen bare faldt fra hinanden når man sad på dem. Psyko stole! Vi er begge meget begejstrede over stolene fra Søstrene Grenes nye kollektion. Jeg håber virkeligt at vi kan få fat på 6 styks og at de ikke bliver revet væk, som sidste kollektion. Jeg tvivler i hvert tilfælde på at jeg kan få Morten til at ligge i kø foran Søstrene Grene.

Kommoderne skal vi bruge til kontoret/tøjværelset. Vi har en nu, og jeg synes aldrig at den bliver grim. Mange af mine veninder har også en, og de fungerer jo i alle hjem.

Møbler som vi også har prioriteret til førstegangsindkøb er noget så nyt og voksent som havemøbler. Derudover har vi DIY-projekter i sigte med en reolvæg, en wire-reol samt en lille ekstra sofa, som jeg skal sy nyt betræk til. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med alle projekterne. Det er først der det begynder at bliver rigtig sjovt!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

10 ting min kanin gør