Tip til billig maling

Pæne hundekurve – en by i Rusland

Untitled design (3)

Rosa hundekurv her – Grå hundepude her

Så sikkert som Amen i kirken, skal vores hund have en hundekurv. Mindst én faktisk. Helst en til hver etage. MEN(!) bare fordi jeg har fået en hund, betyder det ikke at jeg byder velkommen til et polyester-helvede med hundepote-tema i sorte og brune nuancer. Nej tak her fra. Jeg satte mig for at finde en pæn eller sej hundekurv, som jeg kan holde ud at kigge på – og som Mumi kan lide at ligge i.

Oh lordy Lord – hvor er det svært! Hvis ikke nærmest umuligt. Jeg søgte seriøst Google tynd efter pæne hundekurve, men fandt ingenting. Så tog jeg næste skridt, som er Pinterest – for dér måtte sgu da være et eller andet pænt, hvis ikke noget jeg kunne købe – så i hvert tilfælde noget jeg kunne lave selv. Heller ingenting at finde dér.

Hvorfor er det at ligeså snart man har fået et dyr, så skal man bare automatisk give afkald på pæn indretning? Det kan da ikke passe, at der ikke er andre end mig, som sidder tilbage med den største øv-følelse over ikke at kunne finde andet end sort nylon? Jeg har lidt samme følelse i maven, som da Morten og jeg skulle flytte sammen, og han havde store sorte gulvhøjtalere – ”Det kommer ikke til at ske”.

Endeligt, efter lang tids søgen, fandt jeg en hjemmeside som hedder petlux.dk – De har så mange fine, nordiske og stilrene ting til sit kæledyr. Deres hundekurve/hundepuder er SÅ fine! Om end heftigt pebrede, i forhold til hvad jeg troede jeg skulle give for en hundekurv. Priserne starter ved 885 kroner for den mindste pude, hvilket også er en sjat. Jeg er dog kommet til den erkendelse, at ligeså snart Mumi er færdig med at massakrere (step away from the Safari-stol) alting på sin vej – så vil jeg gerne smide små tusinde kroner efter en pude, som skal stå inde i min stue de næste mange år. Det synes jeg er i orden – både for hund og for mig selv.

Hvordan har i andre hundejere det? Er det bare super, med det udvalgt som Petworld og Maxi Zoo kører med? Eller har I det ligesom mig – at det godt må passe sammen med resten af indretningen?

   

2 kommentarer

  • Mille Agnete

    Jeg har været ude i samme problematik..! Dog havde vi to firkantede hovedepuder af memoryskum (et deal-tilbud, som vi ikke brød os om at ligge på). Udover det, havde jeg en stor stofrest i noget mørkt, gråt og slidstærkt møbelstof liggende. Og vupti, det grå stof blev til et betræk der holder de to puder sammen i en flot firkantet form. Puden blev rigtig simpel og fin, som passer perfekt i størrelsen og indretningen. Og dyret er vild med den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Tip til billig maling