Is i maven og lidt held med på vejen

Moodboard: Soveværelset

soveværelse

Alle billeder er fra Pinterest – I kan finde min profil her

Soveværelset er det rum, som jeg har taget mindst stilling til indtil videre, hvilket er lidt sjovt, da jeg bruger abnormt meget tid på mit soveværelse nu. Jeg kan godt lide at sove nemlig. Måske det ændrer sig, når jeg pludseligt får en masse yderligere plads at boltre mig på? Lige nu har vi i lejligheden et soveværelse, en stue og et køkken. I huset får jeg trods alt over dobbelt så meget plads at lege på.

Det eneste vi har besluttet os for med soveværelset er: Intet tv eller computer. Vores iMac kommer til at stå på kontoret/tøjværelset, og vi har kun ét (dog gigantisk) tv, så det bliver der slet ikke noget at rafle om. Jeg håber at det kan give os en nogenlunde fornuftige soverutine, hvor jeg ikke falder i søvn til et afsnit ligegyldt Friends eller American Dad.

Udover at der ikke skal være noget tv, så kommer der, ligesom i alle andre værelser i huset, hvide gulve. Der er skråvægge på én af siderne i begge værelser, så dem skal vi også have arbejdet med og ikke imod. Jeg tænker noget ala de lave hylder på ovenstående moodboard. Det bliver spændende at se hvordan soveværelset ender ud. Sig endeligt til, hvis I har nogle skide gode ideer til hvordan man kan udnytte eller samarbejde med skråvægge.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Is i maven og lidt held med på vejen