Vores køb den sidste måned

Moodboard: Kontor og Garderobe

kontor

Alle billeder er fra Pinterest

Vi er så heldige at have et stort værelse ved siden af soveværelset. Det er oplagt til børneværelse langt ud i fremtiden (undskyld mor) men er lige nu endnu mere oplagt som gæsteværelse, kontor og garderobeværelse.

Vi har allerede nu bestemt os hvilke garderobeløsning, som vi vil have. Det bliver det samme som vi har nu i lejligheden, bare dobbelt så stort! Juhu! Jeg starter arbejde ved Bestseller, så mon ikke også at min garderobe ekspanderer en smule? Vi kommer til at have kommoder til alt ligge-tøj og garderobestativer hængende ned over.

Læs også: Moodboard: Bogreol

Den modsatte væg af garderoben bliver en kontorplads. Jeg håber på at jeg i fremtiden kan skabe en fed kontorplads, som er rar at sidde ved. Det kontorbord, som vi har nu og som også er det vi tager med, er desværre en smule for snævert. Jeg vil gerne have et dybt bord, så jeg kan se ordentligt på computeren – lige nu bliver jeg nødt til at sidde, som om jeg så en tenniskamp. Men kontorpladsen er ikke så høj på prioriteringslisten, så det må vente til pengene er sparet op.

Jeg synes det er herre voksent at kunne tilbyde sine gæster en rigtig seng at overnatte i. Ikke bare gode gamle du-får-sofaen, eller man-ligger-altså-fint-på-luftmadrassen (not). Jeg overvejer derudover også, om endevæggen ikke ville have godt at en omgang confettiplettet tapet. Jeg tænker det! Jeg tænker derimod også at Morten ikke tænker det. Æv.

   

2 kommentarer

 • Emilie

  Dét med en rigtig seng til gæster, synes jeg lyder som en rigtig god idé! Det giver også nogle sødere gæster, at de har sovet godt om natten.Én væg med confetti lyder ikke dumt – Morten skal nok blive vild med idéen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg tænkte så meget på dig da jeg skrev det med luftmadrassen 😉
   Tænker du skal hjælpe med at overbevise Morten, om at det er jordens bedste idé med confetti.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vores køb den sidste måned