10 ting vi fordriver tiden med til husovertagelsen.

Moodboard: Bogreol

bogreol

Alle billeder er fundet på Pinterest – se min profil her

 Jeg har, siden jeg kan huske, ønsket mig en bogreol som fyldte hele væggen. Den skal være integreret i væggen, og følge rundt om døre og radiatorer. Heldigvis har jeg købt et hus, hvor jeg kan få udlevet alle mine drømme – og det er egentlig rart nok. Jeg skal ikke længere skrive en mail til min udlejer med projekter, hvor svaret hver gang er et stort nej-tak-herfra. Fremadrettet er alle projekter store ja-tak-herfra.

Morten og jeg skal selv bygge bogreolen. Jeg ved ikke hvordan man gør, eller hvad det kommer til at koste – men det finder vi jo nok ud af. Vi har indtil videre sat 1.000 kroner af til projektet – så må vi se om det holder. Jeg laver en guide til hvordan man bygger sådan en væg, når vi først har knækket koden – så kan I også gå i gang, skulle det have interesse.

Vi skal have væggen som bogreol inde i stuen, på den væg, hvor der er franske døre (som vi fjerner) og med indgang til spisestuen. Shit så pænt det bliver.

Vidste i at to stuer i forlængelse af hinanden hedder stuer en-suite (sagt på fransk)? Jeg havde engang et job, hvor jeg lavede boligvideoer til ejendomsmæglere og havde lavet et par videoer, hvor jeg skrev at det var to stuer og en suite – inden jeg blev stoppet. De må have været så skuffede, dem som skulle ud og se huset – Hvor er suiten?

Overordnet opsummering, så er en bogreol som væg et gør det selv projekt, som er med i første-projekter-puljen, så det betyder at det er en af de ting, som vi gør i første omgang. Budgettet håber vi på at kunne holde på 1.000 kroner alle materialer inklusiv – og jeg laver en guide til hvordan man bygger sin egen. Jeg glæder mig til at få min helt egen bogreol!

   

2 kommentarer

 • Emmaline

  Meget fint! hvordan har du lavet moodboarded?? 🙂
  Godaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emmaline,

   Tak skal du have!
   Moodboardet er lavet i Photoshop. Jeg har købt baggrundsbilledet, som jeg bruger.
   Så har jeg indsat billeder fra Pinterest.
   Hvis du ikke har Photoshop – så tag et kig på http://www.canva.com – det har jeg brugt mange gange! Det er gratis at bruge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

10 ting vi fordriver tiden med til husovertagelsen.