Indretningstip: Lego opbevaringskasser

Min yndlings webshop AREASTORE

webshop areastore

Kanin spejl her – Den lille Prins her – Snekugle her – Fugleburslampe her – Nøglering her – Flerfarvet spejl her – Japansk lykkekat her – Standerlampe her – Loftslampe her 

Min yndlings webshop AREASTORE og mine favoritter ovenstående. Jeg crawler, grundet mit arbejde, ualmindeligt mange webshops igennem i løbet af en uge. De fleste vender jeg aldrig tilbage til, men der er enkelte, som rammer så meget plet – at de til evig tid vil sidde fast. AREASTORE kender jeg, fordi jeg i sin tid boede lige ved siden af. Butikken emmer af hygge, god betjening og en gennemsyret god stil. Deres forretning bugner af misundelsesværdige ting, og jeg ville til hver en tid lade ejerne af AREASTORE indrette mit hjem.

Skulle du komme forbi København K, så er deres fysiske butik bestemt et besøg værd. De har sågar en sød lille brun puddelhund, Bruno, som du kan hilse på. Hvis du ligesom jeg, desværre har lidt for langt, så kan du savle over alle de flotte sager i deres webshop. Prismæssigt rammer de begge yderligheder – og det er jo lækkert. Der er mange ting, som man kan klikke hjem allerede i dag, og nogle ting, som man kan drømme om og spare op til.

Ovenstående er hvad der står højt på min ønskeliste lige nu. Loftslampen ville gøre så meget for vores spisestue, men til en pris på 10.000 kroner, så er det en fremtidig investering. Kan du ikke godt forstå at min yndlingswebshop er AREASTORE?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Indretningstip: Lego opbevaringskasser