Ugens rutsjebane 7

Kunst – Hvis penge ikke var et problem

kunst

PH Koglen her – Michael Kvium Original – HuskMitNavn Original – Eames DSR on stretchers her

Der er få ting i verden, som jeg virkeligt godt kunne tænke mig. Men jeg kan altid godt tænke mig kunst. Store kunstværker, som kan hænge og gøre indtryk hver dag. De to kunstnere på kollagen er Michael Kvium og HuskMitNavn. Begge mænd som rammer mig et helt specielt sted. De er nok meget forskellige, men hvor ville det være fantastisk at have en original til at hænge af dem hver. Jeg vil for evigt, ved alle store begivenheder (måske jeg endda vil gøre et indtag på Mortens fødselsdage, hehe) ønske mig kunst – især originaler og litografier. Skulle det ske at det en dag blev et HuskMitNavn eller Kvium (sidstnævnte er nok lidt mindre realistisk) så ville jeg blive et bedre menneske! På amager-halshug!

De andre to ting er PH’s kogle og 4 Eames på ”pind”. Begge hinandens modsætninger. Koglen som er klassisk, smuk og nærmest fortryllende i sit udtryk og Eames som er industriel og kan lede tankerne hen imod en togstation. Begge dele vil fungere spitze ind i mit nye hjem. Jeg må spare op (og med spare op mener jeg vinde i lotto eller satse på rig onkel i USA).

Hvad er jeres ultimative drømmekøb?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Ugens rutsjebane 7