Jeg samler på: Moomin

Kulisselageret i Horsens

Det er ikke mange dage siden, at jeg fik mig en glædelig overraskelse – Horsens har (but of course, tænker jeg nu) endnu et musikvenue til kendte og mindre kendte bands – KulisseLageret.

Jeg tror at det stammer fra, at jeg kun har hørt om de helt store koncerter i CASA Arena i Horsens, samt at fængslet også bliver brugt til musik, at jeg ikke havde regnet med flere koncertsteder i byen. Jeg må dog indrømme, at dømme ud fra deres hjemmeside og line up – er KulisseLageret meget mere et sted for mig, end Bruce Springsteen i CASA Horsens. Jeg forestiller mig at det minder meget om det spillested i Viborg, som hedder Paletten.

Da vi først flytter til byen 1/6 (70 dage i dag – I am counting) går jeg glip af nedenstående koncerter, som jeg ellers helt sikkert ville købe billetter til, skulle de spille der igen. Jeg glæder mig til at se KulisseLagerets efterårs line-up, og så glæder jeg mig til at tage Morten i hånden og besøge et af byens koncertsteder.

Har I været på KulisseLageret? Hvad synes I om det? Og hvad ville I have købt billetter til på deres forårs line-up? I kan se det lige her


kulisselageret

Minds of 99 – Udsolgt – Lørdag d. 16/4

Et fantastisk dansk band, som i dén grad har sat sig på danskernes musiske mentalitet. Deres debut album indeholder store eksistentielle problemstillinger og søgen efter svar på disse. Det hele er gjort på en vidunderlig opløftende og elektronisk vibe, som jeg kan genkende fra andre danske bands, som Spleen United og Kashmir. Derudover har deres sang ”Det er Knud som er død” hærget min underbevidsthed. Damn you, p3! Du giver mig sange på hjernen til evig tid.

jacobbellens

Jacob Bellens med band – Fredag d. 22/4           

En mand med en karakteristisk og smuk stemme, som i starten af milleniumet dannede det danske band I Got You On Tape. Siden hen er han gået solo og det er der bestemt ikke kommet noget skidt ud af. Jeg har tyndslidt hans album The Daisy Age og vil meget gerne snart høre ham live.

miriam

Miriam Mandipira & Big Creek Slim – Fredag d. 29/4

Årets bluesnavn 2015 bliver bakket op af et storslået backingband. Jeg kender ikke så meget mere til det, end hvad jeg kan finde frem til på deres hjemmeside – men en hurtig youtube-søgning fortæller mig, at jeg går glip af en brag af en koncert. Soul og blues – what’s not to love?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Jeg samler på: Moomin