Guerilla marketing fik mig til at flytte til Horsens

Køkken: IKEA 3D planner

køkken2

køkken1

Som nævnt tidligere, så har Morten og jeg to forskellige indgange til flere af projekterne. Jeg har det visuelle aspekt og Morten har en funktionel og praktisk vinkel på det. Heldigvis går det rigtig godt sammen og jeg er overrasket over hvor godt projekterne spiller. Vi har selvfølgeligt nogle uenigheder – som f.eks. at jeg ikke må få en 2 meter høj isvaffel i soveværelset. Jeg skal nok få den listet ind en dag!

Anyhow – Jeg har tidligere lavet et indlæg om hvilke visuelle tangenter vi spiller på ifht køkkenet (her), men Morten har taget det skridtet videre og har bygget det i IKEA’s 3D-planner.

Der er taget udgangspunkt i plantegningen, så målene er nok ikke præcise på centimeteren, men det giver et fornuftigt billede af hvad der kan lade sig gøre og vigtigere – hvad prisen på det vil blive.

Jeg har hørt forskellige holdninger til IKEA’s køkkener, men jeg har kun gode oplevelser med det, og vi kan få det køkken, som vi gerne vil have. Vi tilfører selv elementer, som ikke er fra det svenske varehus, for at skabe personlighed. Er det ikke altid sådan i livet? Der skal være lidt balance.

Vi har været ude og røre og se tingene med egne øjne – og jeg er kun positivt stemt. Jeg glæder mig så meget til at bygge det.

Hvis I vil prøve kræfterne af med at bygge jeres IKEA drømmekøkken og få en pris på det, så kan I gøre det lige her.

Hvad synes I om det? Vil I selv bygge køkken eller betale jer fra det hele?

2 kommentarer

  • Charlotte

    Har kun godt at sige om IKEA køkken. Det tager dog seriøst lang til, at samle skabe, skuffer osv. Men alt spiller… Især, hvis man hører god og højt musik mens man gør det. God fornøjelse…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at høre! Vi må åbne op for havedørene og spille god og høj musik imens vi samler skuffer! Jeg glæder mig 🙂 Også til alt det kedelige!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Guerilla marketing fik mig til at flytte til Horsens