Når man skal i banken og spørge om lov

Jeg er tilbage

img_0496

Jeg har valgt at starte bloggen op igen, efter halvandet års pause.

Førstehus havde sin eksistensberettigelse, da vi købte huset i februar 2016, og derefter flyttede ind i juni 2016. Da projekterne ebbede lidt ud, følte jeg ikke at bloggen kunne eksistere længere, men projekterne er dog fortsat og lysten til at skrive om dem er kommet tilbage igen.

Derudover er Horsens stadig øverst, hvad angår tilflyttere til kommunen. Der er så mange, som gerne vil have et stykke med 87-dobbelt-skudhul, og da der ikke er så mange blogs om byen, tænker jeg at jeg kan give en hjælpende hånd til gode oplevelser – både hvis du er tilflytter, hvis du altid har boet her eller hvis du blot er turist i byen.

Vi vælter os stadig i renoveringsprojekter ved huset, men også indretningsprojekter fylder en del, stadigvæk. Det viser sig, at alt det jeg troede jeg ville have inden vi flyttede, er noget andet nu hvor vi er flyttet ind. Jeg elsker huset, og jeg elsker Morten for oftest at være med på mine nye indretningsideer.

Læs også: Vi har købt et hus i Horsens

Sidst, men størst, har jeg siden vi snakkede sammen sidst, fået en lille søn fra januar 2018. Vester hedder han. Han er sød, har tykke kinder og er ualmindeligt nem. Jeg elsker seriøst at være på barsel, og er også sindssygt godt til det, hvis jeg selv skal sige det. OK – jeg har også været åndssvagt heldig med en vanvittigt solrig maj måned, men derudover gør jeg også alt hvad der står i min magt for at hver dag skal blive en helt vildt god dag. Jeg sagde til Morten den anden dag, at jeg aldrig før har oplevet at hver aften når jeg går i seng, glæder jeg mig til næste dag, fordi det bliver en helt vildt god én af slagsen. Det er for fedt at have det sådan! Jeg håber at kunne trække følelsen med mig ind i arbejdslivet igen, når jeg engang starter på den slags til december. Any how – barsel og baby kommer også på tapetet på bloggen.

Derfor, velkommen tilbage til mig, til dig som læser og til mine hovedemner:
BOLIG – INDRETNING – HORSENS – BARSEL

Jeg håber at I vil følge med igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når man skal i banken og spørge om lov