Plan B

IKEA kollektion: GLÖDANDE – Wondermooi

GLÖDANDE

Læs mere om samarbejdet mellem Walter Van Beirendoncks her

Kigger I nogensinde på IKEAs hjemmeside efter kommende kollektioner? Det gør jeg faktisk hver gang jeg besøger sitet. Ofte bliver jeg positivt overrasket over deres samarbejde med andre arkitekter eller kunstnere.

Den sidste kollektion, som jeg var svært begejstret for var samarbejdet mellem IKEA og Art Rebels, en københavnsk kunst-duo, som legede med pastelfarver og og det naivistiske udtryk. Derudover købte jeg 2 plakater fra det seneste IKEA Art Event.

Denne kollektion GLÖDANDE lavet i et samarbejde mellem IKEA og Walter Van Beirendonck lover rigtig godt. Universet: Wondermooi (oversat mooi: flot, smuk) består af små væsener, hvis eneste eksistensgrundlag er at gøre verden til et bedre sted. Dét lyder da kun lækkert. Flere af dem! Kollektionen består af tekstiler i færdige mål, kontorudstyr, indkøbstasker, tæpper, porcelæn og puder.

Jeg selv skal helt sikkert se på kollektionen – både indkøbstasker, tæpper, porcelæn og puder!

Kollektionen er udkommet

   

3 kommentarer

 • Mie

  Nej, jeg synes nemlig ikke, at der liiiiige var nogen, men må lige tjekke Just Spotted ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ja, de har tit mange gode ting! Jeg er blevet ret vild med deres ideer til madlavning, fester og alle mulige andre emner! Jeg var forbi deres varehus i Gentofte den anden dag og købe denne fine fugle plakat som skal hænge i soveværelset http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/decoration/10787/ . Mangler lige en flot ramme til den – hvor kan det i øvrigt købes henne – til en fornuftig pris!? Synes ikke, at IKEAs udvalg på det område er særligt godt. Kan heller ikke lige finde ud af, om det skal være en sort eller guld ramme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også en fin plakat. Har IKEA ikke en pæn ramme som passer til? Ellers er der flere plakathjemmesider, som også sælger rammer nu. F.eks. Just Spotted

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Plan B