Dækkeservietter fra Ferm Living

Horsens Kunstmuseum: Sommerudstillingen 2016

horsens kunstmuseum

Afghan Hound af Lilibeth Cuenca Rasmussen – Se mere her

På lørdag er vi blevet inviteret til åbningen af Horsens Kunstmuseums Sommerudstilling. Udstillingen hedder Fra Ib Braase til Nanna Abell. Ib Braase er den ældste (og afdød, 2009) kunstner i udstillingen og Nanna Abell er den yngste. Det er egentlig meget sigende for Horsens Kunstmuseum, at langt de fleste af kunstnere, som de repræsenterer er i live. Derfor kan deres kunst også i dén grad siges at være nutidig.

Jeg glæder mig enormt meget til et afbræk fra renoveringen, for hvis det er ét sted jeg kan slappe af – så er det i de lyse, indbydende og poetiske lokaler på toppen af Carolinenlund. Nu må vi se hvor meget maling jeg når at få ud af håret, inden vi tager derned. Jeg glæder mig også til at se Afghan Hound, som er på billedet foroven. Den er så sindssygt sjov og fin, synes jeg. Man kan se endnu et værk i serien af Lilibeth Cuenca Rasmussen nede på Jernlageret inde i containeren.

Læs også: Til åbningen af Jernlageret

Jeg vil anbefale Jer alle at tage et smut forbi sommerudstillingen, for at se hvilket højt niveau de ligger for dagen. Søndag den 12. juni kl.13.00 inviterer museet til en offentlig omvisning i den netop åbnede udstilling.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Dækkeservietter fra Ferm Living