Ugens rutsjebane 8

Horsens: Display Festival 2016

display festival

Det nederste billede er fra NS15, fulde og lykkelige. 

Jeg skal for første gang siden 2006 ikke på festival i år. Jeg var grædefærdig under NorthSide og overvejede seriøst at slette mine venner på Snapchat – assholes, at de har det fedt uden mig. Festivalerne er grundet økonomi og tid blevet i dén grad nedprioriteret i år. Ingen NorthSide, Tinderbox eller Smukfest til os. Måske ikke engang Grøn Koncert!

Festival, musik og kultur er så stor en del af mit liv, at jeg for intet ville undvære det. Guderne hørte mine bønner, da jeg fandt ud af at Horsens har sin helt egen endags-festival i Fængslet! Display Festival er en multi-kunsterisk festival, som byder både på musik og kunst i historiske rammer. Arrangementet stables i høj grad på benene af frivillige, hvilket er så sindssygt fedt, at der er nogen, som gør så stor en indsats for at bringe kultur og glæde til byen.

For Morten og mig er Display et kærkomment arrangement til både at få set Phlake live i år (jeg glæjer’ mig!), men i høj grad også til at kunne invitere vores venner på besøg til ølbowling i haven, og festival i Fængslet. Vores faste festivals-slæng kommer til Horsens for at fejre sommeren, nyde hinanden og festivalen.

Jeg glæder mig så meget på Horsens vegne, over at de kan trække kunstnere som Phlake på programmet. Phlake har optrådt på de helt store festivaler i år. Endnu mere grund til at glæde sig over, at når jeg ikke kan komme til NorthSide, så kan jeg få et rigtig, rigtig godt plaster på såret.

Display Festival 2016 løber af stablen den 3. september. Festivalen koster kun 150 kroner, hvilket er urimeligt billigt i forhold til arrangementets størrelse. Derudover udlodder jeg 2 gange 2 billetter til Display Festival i løbet af måneden, så det er bare om at holde sig opdateret. Læs mere om Display Festival her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Ugens rutsjebane 8