Hvad sker der efter godkendt bud?

Guerilla marketing fik mig til at flytte til Horsens

flytte til horsens

At flytte til Horsens var, som jeg også har skrevet tidligere, slet ikke på listen over mulige steder at bo. Ikke fordi afstanden til Aarhus var større, eller fordi jeg ikke kan bo i en mindre by. Bevares, Kolding er en by jeg sagtens vil kunne se mig selv i – det samme med Viborg, men at flytte til Horsens var ikke engang på tegnebrættet.

Indtil kampagnen Lidt Rigere kom til Aarhus. Horsens kommune havde i samarbejde med mediebureauet SuperEgo lavet en multimedie kampagne, som skulle tiltrække aarhusianere til Horsens. Det virkede.

Morten og jeg lod først mærke til den pop-up-shop, som blev etableret nede på Klostertorv i Aarhus. Vi var ikke inde i forretningen, men vi ”vindueskiggede” og talte om det. Kort tid efter, begyndte jeg at lægge mærke til plakaterne med påstande som ”Ved du hvorfor aarhusianere flytter til Horsens? For at kunne have 72.000 kroner mere om året” og ”Spar 1,2 millioner på hus med have”. Det er da et tilbud der er til at forstå. Hvad skulle der til for at vi skulle flytte til Horsens?

Vi undersøgte herefter kampagnes hjemmeside og da boligjagten blev seriøs på et tidspunkt, var Horsens et af vores førstevalg.

Det er sjovt at tænke på, om vi var flyttet til Horsens, hvis det ikke var fordi kommunen og SuperEgo havde lavet en pop-up-shop nede i byen, som havde givet så meget ”genkendelsesværdi”, så vi havde lagt mærket til de klassiske busreklamer i bybilledet. Jeg er i hvert tilfælde glade for at vi gjorde det, og at vi gjorde det på dette tidspunkt. Horsens er en by i vækst, og jeg tror på byen. Så meget at jeg blogger om det. Så meget at jeg bruger min tid på at være frivillig, og jeg vil i dén grad være med til at bidrage til byen på mange måder. Jeg har allerede flere ideer i støbeskeen og jeg glæder mig allerede!

Hvad tænker I om Guerilla marketing? Virker det også på Jer?

1 kommentar

 • Jacob

  Hej

  JA det virkede også på os!
  Vi har dog ikke set pop up butikken nogle steder, men vi var heller ikke i tanker om Horsens den gang!
  Vi har set alt marketing online omkring Horsens jagt på at få tilflyttere fra Århus.
  Vi er en københavner og en århusianer der flyttede sammen i Århus for ca. 7 år siden.
  Horsens groede/gror på os så meget at vi har valgt at bygge nytår hus der nede istedet for i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad sker der efter godkendt bud?