Gode råd til en renovering

Glimt af stuen

stuen

DSC00146

DSC00139

Untitled design

DSC00149

DSC00155

Stuen er så småt ved at komme på plads. Der er stadig nogle småting, som mangler – vi skal f.eks. have skjult alle ledninger, hængt lamper op, hængt højtalere op. Derudover skal vi bygge en bogreol selv – det er et af de projekter, som kommer lige efter køkkenet. Jeg glæder mig så ualmindeligt meget til at vi får lavet den bogreol, og jeg tror på at det er sådanne ting, som gør hvert rum helt unikt – og rigtig meget os.

Som I kan se på ovenstående billeder, så skal jeg lige lære at tage interiørbilleder. Det er ikke min stærke force (endnu, du!) Derudover så har jeg samlet mine billeder i jordnuancer til endevæggen, da jeg gerne ville have lidt ro og ensartethed over billedevæggen. Der er så meget andet i stuen, som larmer – så for at det ikke bliver alt for pop-art og neonfarver, så blander jeg alle farverne med en masse planter, træer og jordfarvede værker.

Derudover er indretningen i stuen en god blanding af IKEA, nye poppede og farverige køb, samt danske designermøbler og godt håndværk. Jeg er rigtig glad og tilfreds, og bliver endnu gladere, så snart bogreolen bliver lavet. Jeg er egentlig ret stolt af at vi kaster os ud i flere store håndværksmæssigt udfordrende projekter, når vi aldrig har gjort noget ligende tidligere. Learning by doing, jo!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Gode råd til en renovering