første hus

Første hus

… er en blog, som bliver drevet af mig, Karoline. Jeg har købt hus sammen med Morten. Vi er begge i det stadie af vores liv, hvor alting er ”første gang”. Okay, mange ting. Første voksenjob, første banklån, første huskøb, som naturligt har ledt til vores første hus.

Bloggen er en blanding af en dagbog, DIY-guide og et opslagsværk til andre unge, som skal til eller allerede står for enden af planken, og skal til at springe ned i det kolde, dybe vand som hedder huskøb.

Huset vi har købt, er et halvt dobbelthus fra starten af 1900-tallet. Det er til dels et projektkøb, men da rammerne er perfekte, skal vi ”kun” fintune- og pudse det lidt. Projekterne vil vi dele på bloggen. Det være sig fra små finurlige DIY-guides til hvordan man ligger et epoxy gulv og sætter et køkken op.

Under boligjagten manglede vi lidt en 1:1 historie om andre unge, som fornyligt havde været igennem samme forlystelse, som vi stod og ventede på. Dette vil vi forsøge at give med bloggen. En 1:1 fortælling om, hvordan det er at købe hus – alt inkl. Det kunne jo være at vi kan forhindre nogen i at begå samme fejl, som vi sikkert kommer til at begå.

første hus

Karoline: Jeg er uddannet multimediedesigner, og arbejder i dag med online platformer hos Bestseller. Derudover er jeg vild med kunst, Mummi, Japanske vinke-katte, indretning og online medier. Følg mig gerne på Instagram her

Morten: Er lige blevet færdiguddannet Cand. Merc. Mac. og arbejder ved en virksomhed, som laver kontroller. Molle går op i teknik, øl-bowling, playstationspil og gør-det-selv-projekter.

Don Domingo er vores fritgående dværgkanin, som elsker at spise HAY-puder, hvidkål, grave i sit tæppe og gnave i Safari-stolene, når jeg ikke kigger.

I kan altid kontakte  mig på forstehus@gmail.com

Sponsoreret indlæg

Der vil kunne forekomme sponsorede indlæg på forstehus.dk. Disse indlæg vil være markeret i starten af indlægget som værende “Sponsorerede”. Jeg opsøger ofte selv sponsoraterne, som en hjælpende hånd til projekt Første Hus, og du vil derfor ikke kunne læse nogle indlæg, som ikke passer ind i universet. Har du spørgsmål, så stil dem gerne. Jeg stræber efter komplet gennemsigtighed i mine indlæg.