Rabbit Hole Festival 2016

Første Hus på Snapchat

snapchat

Min snapchat bruger hedder karkedudi

Uden at det bliver for meget ananas i egen juice, så har jeg fundet ud af, at snapchat er det nye – og det er dét de unge vil have! Så farmor og faster Mette – i går glip af noget!

Jeg er egentlig ikke så god til at bruge Snapchat historien, som er den I kan se – men det vil jeg blive nu, hvor vi skal renovere huset. Det tænker jeg da er meget sjovt at følge med i? Måske? Følger I egentlig bloggere og kendte mennesker på Snapchat? Jeg gør ikke selv, men måske det er dumt ikke at gøre. Jeg forestiller mig at det er mere råt og ufiltreret end Instagram f.eks. Hvad tænker I om det?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Rabbit Hole Festival 2016