Brand tip: A Little Lovely Company

Flotte tapeter

tapeter

1. Ferm Living her – 2. Ferm Living her – 3. Ferm Living her – 4. Rice her – 5. Rice her

Vi var begge blevet enige om, at vi gerne ville have hvide vægge – ikke knækket hvid, men helt hvide. Jeg ved at der er mange, som synes at hvide vægge kan blive for hvide – men vi har så meget kunst på væggene, at jeg mener at det er det eneste rigtige.

Derudover havde vi talt om at male bagvæggen i spisestuen en anden farve. En mørk marineblå eller en mørk grå.

MEN SÅ! Faldt jeg over Ferm Livings nye tapetkollektion. What what in the butt – mørkegrå med guld prikker på! Efter en kort overtagelsessnak, fik jeg Morten nogenlunde med på ideen. Han nægter stadig Rices hvide tapet med farverige malerpletter. Jeg synes det er så uendeligt sejt! Måske i opgangen? Jeg så på Charlotte Rices egen Instagramprofil at hun har det i huset og hendes hus er #goals!

Det kan være at jeg kan får overtalt ham til det hvide med guldprikker på, senere hen, i et andet rum (ikke i et andet liv). Jeg vil have tapeter i hele mit hjem nu jo!

Som det ser ud nu, så står valget af tapeter til bagvæggen mellem nr. 1 og 2 på collagen. Så må vi se om vi kan finde ud af at hænge tapet pænt op. Der kommer selvfølgeligt en DIY-guide til det. Måske også en video?

Hvad tænker i om tapeter?

   

2 kommentarer

 • Jeg er også helt vild med de nye tapeter fra Rice. Tapeterne er med lynets hast, blevet bestsellere i vores webshop 🙂
  Sig endelig til, hvis du har brug for tapetprøver på nogle af dem!
  Mvh
  Michael Haahr
  http://www.nicetapet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michael.
   Og dét med god grund! De er jo for fede! Tak! Jeg er helt sikker på at jeg lige skal have fundet en væg i det nye hus til det tapet med guldprikkerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Brand tip: A Little Lovely Company