BRØD Horsens - En anbefaling

Fin opbevaring til legetøj

opbevaring

Vester er 4 måneder og legetøjshelvedet er først lige begyndt! Indtil videre foregår alt leg i stuen eller på terrassen, sammen med os. Vester har sit ”eget” værelse, som også fungerer som gæsteværelse p.t., men vi har sammenlagt brugt 2 timer derinde, i Vesters levetid. Det giver slet ingen mening for os at bruge værelset endnu.

Jeg agter dog stadig at bo pænt, men har accepteret at Lamaze farver er kommet for at blive det næste rum tid, og jeg magter slet ikke pakke det væk i kasser hele tiden. Derfor blev jeg så glad, da jeg så at min fellow-mom Charlotte havde købt en fletkurv fra Søstrene Grene til legetøjet. Jeg er ikke bleg for at efterabe gode ideer, og hokus pokus – Søstrene Grene kurv til legetøj i min stue. Nu er legetøjet begrænset til et hjørne, hvilket passer mig glimrende.

Kurven, som er fra deres ”Yndefuld forårsidyl” kollektion kan købes hos Søstrene Grene og koster 144 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BRØD Horsens - En anbefaling