Køkken: IKEA 3D planner

Don Domingo – En fritgående kanin

don domingo

Morten og jeg købte for små 4 måneder siden en kanin. Jeg fandt ham på Den Blå Avis. Vi kørte ud med en tom Pepsi Max ramme, overførte 100 kroner på MobilePay til sælgeren og så kørte vi hjem igen. Shit han var sød! 8 uger gammel.

Herhjemme har Don Domingo et kaninbur i stuen. Inde i kaninburet er der hø, en kattebakke, mad, vand osv. Buret står dog altid åbent – så han altid kan gå ind og ud af det. Buret fungerer egentlig bare, som en mad-skide-drikke-tisse station, resten af lejligheden er legepladsen. Og bide-legetøj. Han bider i alt! Jeg ved godt at det ligger til en kanins natur at bide i ting – men shit han er destruktiv! Man skal være forberedt på at intet er helligt, når man har en kanin.

Vi har f.eks. alle vores pyntepuder og tæpper til sofaen til at ligge oppe på spisebordet, for ellers spiser kaninen det. Så når der kommer gæster ryger puderne ned i sofaen igen. Derudover bliver papkasserne gemt væk under sofaen, sammen med grenene, toiletrullerne, hvidkålen og bidetæpperne. Det er ren spil for galleriet, når der er pænt herhjemme.

Don Domingo, Donnerdrengen, Döner Kebab, Mussefar, kær kanin har enormt mange navne. Han er klart den sødeste kanin jeg kender. Bevares, også den eneste – men sød det er han! I perioder. Jeg vil indrømme, at Morten har et meget tættere forhold til ham end jeg har, da Morten ofte er hjemme pga. studiet. Han har ham derfor i løbet af dagstimerne, hvor de kan være sammen. Det har også resulteret i, at Don Domingo bedre kan lide Molle end mig. Herre tarveligt. Men jeg elsker ham stadig. På trods af at han æder mine møbler, spiser mit hår og bedre kan lide Morten end mig – elsker jeg ham. Dét må da være kærlighed.

Jeg kan kun anbefale at holde fritgående kaniner, men ikke hvis man regner at de opfører sig som katte eller hunde – for det gør de slet ikke. Kaniner er meget sociale dyr, men ikke helt vildt putteglade. Hvis man godt kan lide at putte, så er det en hund man skal have. Eller en bamse.

Vi kan godt lide at der er liv i lejligheden, og så synes jeg at det er fedt at han er så selvstændig som han er. Hvis der er plads i det nye hus, så vil vi gerne have en ven til Don Domingo.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Køkken: IKEA 3D planner