5 Bedste baby køb

BRØD Horsens – En anbefaling

brod

BRØD studio er en bager/cafe-kæde, som blandt andet ligger nede i Horsens centrum. Stemningen er god, omend det visuelle er en anelse tacky til min smag. Der er træbeklædning for alle pengene, men jeg har overhørt flere nævne hvor fint de synes indretningen er. Et stort, kæmpe, gigantisk plus ved cafeen, er at der er sindssygt god sidde- og gulvplads. Det betyder at en hel mødregruppe uden problemer kan have sine barnevogne med ind, og at alle babyerne snildt kan ligge trip-trap-træsko ved siden af hinanden på de store læderbeklædte bænke imens mødrene indtager kaffe og bagværk i stride strømme.

BRØD har virkeligt ramt en god forbrugerskare – vi er købestærke, sukkertrængende og vi hygger en masse. Altså os på barsel. Jeg har tilbragt minimum 1-2 dage dernede om ugen, med mine med-mødre eller veninder fra Aarhus som besøger Vester og mig. Jeg føler mig velkommen med min baby, kaffen er fin, priserne endnu finere, og bagværket er så lækkert. Et ekstra plus, er at man kan få 20% hvis man er på barsel eller studerende. Bare spørg de søde piger dernede, hvis du ønsker at få et 20%-kort derned til.

Jeg har efterhånden ædt mig igennem de 3 sandwich muligheder som der er (altså ikke på samme tid, bevares). En kylling/pesto, en laks og en ost/serrano. Jeg er klart til de 2 første, men det er jo smag og behag.

Derudover er deres bagværk sindssygt lækkert. Citronkage, romstang, hindbærsnitte og chokoladebolle kan varmt anbefales herfra! Og som et ekstra plus, så har de så store smagsprøver, at de er blevet nødt til at sætte et skilt op om at det ér smagsprøver, for folk tror man kan købe de små boller.

Om du er på barsel kan stedet virkeligt anbefales – om du ikke er, kan det også!
En sandwich koster 40 kroner og en kage omkring 20 kroner. Det er til at se hen over.

Find dem på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 Bedste baby køb