Ulemper ved at have en fritgående kanin

Billedevæggen: Aros og Louisiana plakater

plakater

Der hersker sjældent nogen tvivl om, at jeg godt kan lide at have kunst og ting hængende på væggene. Jeg har også omkring 40-50 værker i lejligheden – I need more wallspace og flere billedevægge! Jeg bruger dog også meget tid på, at udvælge og tænke over hvad jeg putter på væggene. Alle værker i min samling har en historie.

Det kan enten være at jeg kender kunstneren bag, et minde fra en storbyferie, arvestykker, gaver og i høj grad også fysiske minder fra en udstilling, som har sat sit præg i mig. Senest var det China – A New Dynasty på ARoS. Jeg købte den tilhørende plakat til udstillingen, og hver gang jeg ser på hende – er det en blanding af sorg, melankoli og kærlighed jeg får ud af det. Historien bag værket er så dyster og grim, men billedet er så smukt – og udstillingen var fantastisk.

Både ARoS, Louisiana, Arken og Kunsten laver fine plakater til deres udstillinger. Jeg glæder mig til at grave rundt i plakaterne på Horsens Kunstmuseum.

Plakaterne er ofte rigtig billige – og du kan derfor få et stort værk med hjem for meget få penge.

Et godt tip er at købe plakaterne på museerne. Der koster de normalt fra 70-150 kroner. Hvis du skal købe dem i plakatbutikker er de lidt dyrere.
Ejer I selv nogle plakater fra udstillinger?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Ulemper ved at have en fritgående kanin