Weekend 5

Anbefaling af Kesar Indisk Take away

kesar indisk take away kesar indisk take away

Kesar Indisk Take away er en relativt nyåbnet indisk restaurant i Graven. Jeg blev anbefalet stedet af en indfødt Horsensianer, da vores køkken stadig ikke er up-and-running. Man kan hurtigt køre træt i rugbrødsmadder og junk, så noget indisk take away var meget kærkomment.
Mit forhold til asiatisk mad er enormt ambivalent, hvilket vidst er lidt atypisk. Jeg elsker sushi (no-brainer) og kylling i karry. Jeg bryder mig ikke om kinesisk, malaysisk eller vietnamesisk mad, men jeg er helt tosset med indisk mad.

Læs også: Display Festival 2016

Priserne er yderst rimelige. Vi bestilte begge en Meal Deal, som indeholder en kyllingeret, enten naanbrød eller en portion ris, samt en cola. Morten valgte Butter Chicken med ris og jeg valgte Khadai kylling med naan brødet. 89 kroner pr. næse – så kan det vidst ikke gøres meget billigere.
Min Khadai kylling var rigtig fin, smagfuld, varm og en lille smule stærk. Portionen var meget stor, og jeg tror sagtens at man kan være 2 om én portion, hvis man tilkøber noget mere naanbrød. Naanbrødet var sublimt! Helt perfekt – ej jeg kunne spise det hver dag. Jeg har ikke fået så god naanbrød i Danmark før. Kæmpe hurra!
Deres Butter Chicken var også virkeligt god! Jeg blev helt misundelig på Mortens valg, men det er vidst typisk mig. Konsistensen var cremet, blød og virkelig smagfuld. Risene havde også en cremet konsistens.

En kæmpe anbefaling herfra til Kesar Indisk Take away – og uden tvivl et go-to sted, når tiden og overskuddet til at lave aftensmad er knap.

Besøg deres Facebookside her.

   

5 kommentarer

 • Julie

  Det er da lidt sjovt 🙂 Vi har købt hus i sygehuskvarteret, meget tæt på Langelinie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt sikkert👍🏻 Det er lidt sjovt, er ret sikker på at vi faktisk også kiggede på jeres hus, dog kun på nettet😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fedt med en Horsens-blog! Er selv lige netop flyttet til(bage) Horsens fra Aarhus☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Weekend 5