Mit yndlings møbel – Kaare Klints Safaristol

Anbefaling af Cafe Gran

image image

Det er ikke meget vi har fået besøgt det horsensianske cafe-udvalg. Faktisk har jeg kun været på Gran til kaffe og sodavand. I går da Morten og jeg havde været til hvalpetræning med Mumi, mødtes vi med en veninde til frokost på Gran.

Betjeningen var uovertruffen. De var så søde og kom med vand til Mumi (nem måde at få point på hos hundeejere). Vi ventede ikke længe på hverken betjening, drikkevarer eller maden.

Morten og jeg fik begge nachos med kylling og Emilie fik en cæsarsalat

Maden var rigtig fint serveret. Vi blev enige om at det var en sjov måde at få nachos på, med et udskåret kyllingebryst i BBQ-dressing på toppen. Kyllingen var desværre tør og guacemolen var lidt kønsløs. Jeg synes det var lidt dyrt ifht at oplevelsen var en meh-følelse. Salaten havde dog været rigtig god. Lækre sprøde råvarer. Croutonerne havde været spot-on, parmesan flagerne store, men der havde været lidt for lidt kylling til salaten.

Alt i alt en fin oplevelse og Gran er helt sikkert et sted jeg ville sætte mine ben igen. Jeg synes det er en anelse pebret, men jeg skal nok ikk altid sammenligne det med Aarhus priser.

Hvilken cafe synes I er den bedste i Horsens?

   

4 kommentarer

 • Victoria

  Godt nok ikke nogen café, men restauranten Dini’s er så skøn! De laver en god blanding af forskellige japanske og indonesiske småretter samt sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Skal man have nachos, er mackies i Horsens det absolut bedste spisested. Der er nok til 2 i en portion! Samt mackies i Horsens slår den i Århus x 1000 😉
  Skal man ud og spise brunch, så kan jeg helt klart anbefale den fransk inspirerede restaurant cafe noisette! Den ligger ved siden af gran.
  Trænger man til en frokostburger eller en lækker salat, så ville jeg gå på cafe gran, eller på deres lille “cafe” på gågaden, hvor man også kan få en lækker tapas tallerken.
  En god steak findes på MØHR. (Også under Gran). Dog er priserne lidt høje, men du får også virkelig lækker mad.
  Jeg håber det kunne bruges 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Mit yndlings møbel – Kaare Klints Safaristol