DIY: Tapetsere en væg

Alex Vargas på Horsens Ny Teater

For en måneds tid siden, købte jeg billetter til min mor og mig så vi sammen kan høre Alex Vargas i Horsens. Koncerten skulle rigtige have været spillet på Kulisselageret, men på grund af den store efterspørgsel, valgte de at flytte koncerten over til Ny Teater i Horsens. Dén beslutning er jeg rigtig glad for, for så kan min mor og jeg sidde ned og nyde koncerten.

Jeg synes at Alex Vargas musik minder mig om Amos Lee, som jeg knuselsker. Stemningen er en blanding af melankolsk, sexet og forhåbningsfuld. Jeg glæder mig så meget til at høre ham live.

Skal du ikke noget den 15. oktober? Så synes jeg du skal købe en billet til koncerten – du kan stadig nå det. De er ikke engang dyre, så gør dig selv den tjeneste at tage en du holder af i hånden, og tag afsted. Manden er derudover gude smuk – du finder ikke noget pænere at se på dén aften alligevel.

Billetterne kan købes til 195 kroner her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DIY: Tapetsere en væg