Hvorfor går jeg på kunstmuseum?

Tip til billig og smuk opbevaring: Adax kasser

adax kasser

Logo kasser her – Sorte crocoskind her – Blå marmor her

Adax forbinder man nok oftest med sko og tasker. Deres kvalitet er altid i højsædet. Noget som de har gjort sig i, er at pakke deres produkter ind i flotte æsker eller kasser. Førhen kunne man kun erhverve sig de smukke Adax kasser, hvis man købte et produkt ved dem. Heldigvis er de nu begyndt at forhandle kasser enkeltvis, hvilket kommer på et tidspunkt hvor mit klædeskab/skuffe bugner. Perfect timing, Adax! Jeg har haft så svært ved at finde nogle kasser, som jeg kunne lide. De bliver ofte lidt for prinsesse eller svensk-land-idyl til min smag.

Jeg har længe kigget på opbevaringskasserne fra HAY. Jeg synes dog at de bliver mindre charmerende, jo flere hjem de befinder sig i. Sådan er det vel ofte med ting. Too much of anything can make you sick (sang i også dén linie i hovedet?)

Jeg og min bankkonto blev derfor enormt begejstrede, da vi faldt over Adax kasser på @dittedegn på Instagram. Ditte har sindssygt god interiør stil, så selvfølgeligt var hun go’ for et godt tip! Kasserne koster kun 199 kroner for 4 styk, og så er der fri levering. Say whaaaat det er billigt. Kasserne er virkeligt store, men men skal være opmærksom på at de er ikke sindssygt robuste. De er lidt sarte, så jeg har puttet ting i, som jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge så ofte (læs: træningstøj). Uanset hvad, så passer mine nye Adax kasser rigtig fint under vores tøjstativ. I det nye hus vil jeg nok bruge dem i soveværelset eller på kontoret. Nok til opbevaring af krea-ting, såsom metervarer og garn.

Jeg håber lidt, at Adax vil lave flere kasser – for de er virkeligt fine. Jeg har købt de blå marmor, og er sindssygt glad for dem. Hvilken en af de tre Adax kasser kan I bedst lide?

   

1 kommentar

  • Lene

    Jeg er så forelsket i dine ADAX kasser, men kan ikke se på deres side at jeg kan bestille dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hvorfor går jeg på kunstmuseum?