Horsens Kunstmuseum: Sommerudstillingen 2016

5 ting, som jeg og Morten er bragende uenige om

Morten

Morten og jeg i vores es til NorthSide 2015

Det er heldigvis sjældent at vi er deciderede uenige. Vi er begge ret gode til at give plads. F.eks. har jeg ingen holdning til hvad køkkenet skal indeholde, så det får Morten lov til at bestemme. Til gengæld har jeg en enormt stærk holdning til hvad der befinder sig på vores vægge – så dén kasket har jeg fået på. Det giver balance, og vi slipper for en masse unødvendige diskussioner. Der er dog nogle ting, hvor vi begge er alt for stædige, og det ender derfor med nogle uoverensstemmelser, som vi stadigvæk ikke har fået løst.

Morten pure nægter (han har endda smidt et veto, den abe!) at jeg må få en 2 meter høj isvaffel som pynt. Jeg er u-lyk-ke-lig!

Jeg har så smidt et veto på at Morten bygger sin egen arkadespilsmaskine. Det skal siges at vetoen ophæves i dét sekund han siger ja til isvaffel. Jeg bliver nødt til at arbejde med de midler, som jeg har.

Hvilken bil vi skal have. Eller, det er nok mere prisen. Morten er trods alt fra en bankfamilie. Det er jeg ikke – så jeg er bedre til at lukke øjnene for budget-arket.

Om hvorvidt en sofagynge til haven er højt på prioritetslisten. Helt ærligt, så hyggeligt jo! Det er jeg ene om at synes.

Vi var uenige om spisebordet. Morten synes fint at vi kunne beholde vores nuværende plankebord, men jeg ville virkeligt gerne have et nyt, som passede lidt bedre til huset. Heldigvis bider/spiser kaninen benene – så nu har vi købt et nyt.

Hvilke ting er I uenige med jeres bofæller/kærester/ægtefæller om?

   

1 kommentar

 • Hej
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål
  http://www.frunord.bloggersdelight.dk Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere! jeg håber du har lyst til at være med.
  Venlig hilsen
  Fru Nord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Horsens Kunstmuseum: Sommerudstillingen 2016