DIY - Klinkebord

5 Bedste baby køb

5ting

Slyngevuggen. Jeg.fatter.ikke.hvordan.man.kan.undvære! Og det kan man jo sagtens, det er millioner af mødre et tydeligt bevis på. Min barsel og Vesters første måneder havde bare slet ikke været det samme uden vores elskede Slyngevugge fra Nature’s Sway. Der er seriøst intet negativt at sige om den. Vester sover ikke i andet, udover sin barnevogn. Nogle mener at de bliver afhængige af bevægelserne i vuggen, men det er endnu ikke sket med Vester – så jeg tror det, ligesom med alt andet, kommer an på barnet.
Vi købte vores brugt på DBA. Der er tit nogle til salg enten der eller på Reshopper.
Ellers kan den købes her.

Legetøj fra Lamaze. Da jeg var gravid sagde alle til mig: Spar dig dine penge, og lad være med at købe pastelfarvet og pænt legetøj. Babyerne gider det ikke! Køb i stedet alt det grimme – dét bliver et hit. Og her må jeg simpelthen tilslutte mig det ellers højtråbene mor-kor. Lamaze er the shit! Det er dyrt shit, men THE shit! Vesters første Lamaze legefugl fik han af sin buddie Bille, hvis mor havde fundet den i Mødrehjælpen til små penge. Jeg har sidenhen købt tilføjelser til horden af farvestrålende og knistrende legesager på blandt andet loppemarkeder. Man sparer rigtigt mange penge på den måde.
Lamaze forhandles i ca. alle børneforretninger.

Legeunderlag fra Bobles. Bevares, det er dyre sager – men når det skal ligge fremme i min stue konstance i mange måneder, så giver jeg simpelthen gerne nogle ekstra gryn, for at det ser nogenlunde ud.
Aktivitetstæppet ligger altid på underlaget, da vi bor i et gammelt hus uden gulvvarme. Det er derfor rart at vide at han ikke får træk, når han ligger og leger. Et ekstra plus, er at vi kan tage det med ud på terrassen, når vi sidder derude.
Legeunderlag fra Bobles i farven Blå marmor koster ca. 500 kroner og kan købes i de fleste babyforretninger.

Mormors hæklede tæpper. Bevares, det er ikke et køb – men en gave. Vi har faktisk fået 3 i alt, af samme tæppe. Vi har brugt dem siden han var helt nyfødt, og han sover ikke med dyne men med uldtæppe. Derudover har de været geniale at svøbe ham i. Han falder hurtigt til ro, hvis han er urolig når vi er ude. Tæppet hedder ”Virus Blanket” og er hæklet.

Lactocare Baby D-dråber. De fleste D-dråber indeholder kokosolie, hvilket er rigtig hårdt for de små maver, som ikke er fuldt modne, når de møder den store verden. Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn får D-dråber fra de er 2 uger til de er 2 år, og efter noget research på området, fandt jeg frem til at denne type D-dråber ikke indeholder kokosolie, men solsikkeolie. De koster 10 gange så meget som almindelige D-dråber, men Vester har aldrig haft ondt i maven pga. dem – og derfor har de klart været alle pengene værd.
Lactocare Baby D-dråber kan købes blandt andet på Apoteket til omkring 150 kroner for 2 flasker.

3 kommentarer

  • Anne

    Ved du hvor man kan finde opskriften på tæppet? Jeg har uden held forsøgt at google…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DIY - Klinkebord