Ugens Rutsjebane

10 ting vi fordriver tiden med til husovertagelsen.

overtagelse

Billedet er oprindeligt en plakat, som kan købes her 

1 Morten er ved at bygge sin egen trådløse højtaler. Jeg ville helst have den fra BeoPlay, men det blev et kompromis. Not. Så lige nu saver han ting ude i vores minikøkken i lejligheden. Det er mit OCD rigtig tilfreds med.

2 Jeg dypper dukker i maling. Jeg har en idé om at det på et tidspunkt bliver til noget kunstnerisk, men jeg kan godt tvivle på egne evner.

3 Jeg har fordrevet tiden med at sige mit job og erhverve mig et nyt. Det kan vidst betegnes som en lidt større ting, end som tidsfordriv, men så fik jeg da lige flettet dén ind.

4 Vi prøver på at opdrage vores kanin. Det er som om at den er mindre-opdraget, end den var tidligere. Hvordan sker det? Og hvem kan hjælpe mig med at opdrage den ordentligt!?

5 Vi sælger vores ting på DBA. Seriøst, hvis man er realistisk omkring priserne for sine møbler, så kan man altså snildt komme af med alting på DBA. Vi har både solgt stole, sofa og en bænk indtil videre.

6 Sparret og spinket til nye møbler. Alle penge vi overhovedet kan komme i nærheden af, kommer ind på en opsparingen. Vi kunne snart få en geden tur til USA for samme penge. Æv.

7 Planlægger juni måned, Monica-style. Jeg har lavet et excel-ark, som er farvekoordineret og delt op i weekender og ugerne op til weekenderne. Jeg skal have anskaffet mig et headset og et clip board inden første weekend.

8 Vi har set enorme mængder af gør-det-selv-programmer, husrenoveringsprogrammer og en helvedes masse Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed (jordens mest irriterende titel)

9 Vi har været i IKEA utallige gange. Hver gang formår jeg at blive lidt i tvivl om det køkken vi nu har valgt er det rigtige. Måske jeg i virkeligheden er til svensk bondestil? Nej.

10 Jeg skriver en blog, opdaterer en Instagram profil og skriver på en Facebookside. Ananas i egen juice, much?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Ugens Rutsjebane