Hvad er en ejerskifteforsikring og hvordan vælger man?

10 ting min kanin gør

kanin

1. Parkour-lignende tricks, som ofte leder til at jeg undrer mig over, om det virkeligt er katte og ikke kaniner, som har 9 liv?

2. Følger efter en, når man går rundt i lejligheden. Også med ud på toilettet. Det er ikke altid, at der er oplagt at have selskab derude.

3. Bider i fingernegle. Ikke fingrene, men han formår at få fat i fingerneglene. Irriterende type.

4. Spiser mit hår. Det gør så sindssygt ondt, og føles som en 4-årig hiver dig hårdt i hestehalen. Når jeg endeligt får revet mig fri fra hans jerngreb, har han 30 cm rødt hår hængende ud af munden. I det mindste sparer jeg frisørregningen. Kan man træne kaniner til at spise lige?

5. Putter med Morten. Aldrig med mig. Sygt tarveligt! (og ja – jeg er misundelig og bitter over det)

6. Da han var helt lille tissede han kun på mænd. Aldrig på mig. Jeg havde en gang lånt Mortens trøje. Så tissede han på mig. Da han blev kastereret stoppede det. Det handlede nok om dominans. Kaninen tabte. You must dominate your doooooogggggg.

7. Tonser og spurter rundt, stopper pludseligt op og smider sig om på siden, som om han er død. Det er han ikke.

8. Stamper hårdt i gulvet, hvis han bliver fornærmet. Han bliver fornærmet hvis han ikke må bide i ledningen.

9. Bider i alle de ting, som jeg bedst kan lide. F.eks. tæpper, spisebordet, Safari-stolene, puderne, tøj osv. I det mindste bider den også i ting, som den godt må bide i. Så på den måde gør den faktisk ikke forskel på tingene.

10. Nyser når den drikker af vandskålen. Det kan sagtens være at vi er miljøskadet og blåøjet, men vi griner seriøst hver gang og udbryder ”Ej hvor er du nutsi!!” ”Haha, lille ven dog!”. Skyd-mig.

Som det 11. og konkluderende punkt, så gør Don Domingo egentlig bare sin ting, ligsom Kidd. Hvis jeg skal have en kanin mere, så skal den hedde Kidd. Eller Stein Bagger.

Don Domingo er pisse sød, uanset alt ovenstående og klart min yndlings kanin i verden.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hvad er en ejerskifteforsikring og hvordan vælger man?