Min yndlings webshop AREASTORE

10 ting som sker når man køber et hus sammen

hus

1 Vi får lige pludseligt titusinde nye emner (mest om hus) at tale om. Det kan gøre godt, når man har været kærester længe, og det ikke længere er sindssygt spændene at snakke om hvordan man var som teenager (hvis det nogensinde har været det).

2 Man lærer hurtigt hinandens styrker og svagheder. Morten har det iskolde overblik og kontakten til alle eksterne parter såsom mægler, advokat, bank osv. Jeg har styr på bloggen, Pinterest, Instagram (fuck… jeg må finde noget betydningsfuldt at få styr på)

3 Jeg er op til flere gange blevet chokeret over ting, som Morten har vist mig til vores nye hus. En barstol hvor jeg fik en ”hvem-er-du” fornemmelse i kroppen. At han nogensinde ville tro at det monstrum skulle ind i mit hjem.

4 Morten er pludseligt interesseret i at tage med på kræmmermarkeder. Say what – den havde jeg aldrig set komme. Han kan alligevel godt lide at have en finger med i, hvad der indkøbes til det nye hus

5 Vi bruger generelt enormt meget tid på at stene ting. Alt lige fra DIY-tallerkner til opsætning af køkken. Jeg har ikke set så lidt tv siden vi skrev under. Nu bruger jeg min tid foran computeren i stedet for.

6 Vi er meget åbne overfor hinanden hvad angår økonomi. Altså, jeg giver nærmest status hver dag over hvor mange penge jeg har til huset nu. Det ville være helt akavet at gøre inden jo. ”Morten, i dag har jeg 3.000 kroner tilbage til kjoler”.

7 Livet indtil hus overtagelse er jo nærmest bare lidt irriterende. Jeg tæller seriøst dage ned hver dag. Desværre afleverer Mortens speciale samme dag, som vi får nøglerne. Det kan måske godt virke lidt stressende at have et menneskeligt ur gående. ”I DAG ER DER FEMOGFIRS DAGE TILBAAAAAGE”

8 Det er ikke mærkeligt længere at planlægge år frem. F.eks. hørte jeg mig selv sige ”den tager vi til næste sommer, eller næste sommer igen”.

9 IKEA-ture er for Mortens vedkommende blevet nået man glæder sig til. Jeg har altid glædet mig til det! Men det er også som om, at det er mere okay nu at jeg bruger en masse penge på interiør og nips – for lige om lidt er der jo massere af plads i det nye hus

10 Jeg læste for første gang Søstrene Grene kataloget. Blev endda lidt spændt. Viste det til Morten. Han blev spændt. Vi blev sammen spændte over spisebordsstole i Søstrene Grene.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Min yndlings webshop AREASTORE